Csomagajánlataink

Előre elkészített csomagajánlatainkkal sokkal gyorsabb, egyszerűbb és nem utolsó sorban kedvezőbb áron rendelheted meg saját fantáziafotódat, a megszokott prémium minőségben!

Csomagjainkban már elkészült Fantáziafotók közül választhatsz, melyeket digitális formában akár az napra elkészítünk neked! (A vászonképek kiszállítási ideje ~3 munkanap)

Rendeléskor nincs más dolgod, mint kiválasztani a neked tetsző Fantáziafotót és csomagot és elküldeni a fotóra szánt személy fotóját nekünk e-mailben! (A fantáziafotóra szánt kép kiválasztásánál érdemes figyelembe venni a minta fotón szereplő személy fotóját és ahhoz hasonlót küldeni. Például, ha a minta fotón a gyerkőc ül, akkor a küldött fotót is érdemes eszerint kiválasztani. Selfiet semmiképp ne küldj 😉 Ha bizonytalan vagy a kép küldésénél, hogy milyen lenne a megfelelő fotó a kiválasztott Fantáziafotóhoz, keress minket bizalommal bármelyik elérhetőségünkön, szívesen segítünk!)

Ha sürgős a rendelésed mindenképpen jelezd nekünk a megrendeléskor!

A csomagokhoz a Fantáziafotók száma folyamatosan bővül, így, ha jelenleg nem találsz neked megfelelőt érdemes visszalátogatni később, vagy egyeztetni velünk a jelenleg elérhető fotókról!

Miniatűr világ csomag


1 db Fantáziafotó digitális formában

Megrendelem!


6.800 Ft

Mesevilág csomag


1 db Fantáziafotó digitális formában
1 db 30x45 cm Prémium Vászonkép

Megrendelem!


22.800 Ft

Fantáziavilág csomag


1 db Fantáziafotó digitális formában
1 db 40x60 cm Prémium Vászonkép
1 db Ajándék 20x30 Prémium matt nyomtatott fotó
27.990 Ft

Egyedi csomagajánlatért érdeklődj
nálunk e-mailben!

Csomagokba választható Fantáziafotók: