Különleges pillanatok, egyedi emlékek a NAGY napról 

Esküvőd legszebb fotóiból készült fotómontázsaink segítségével visszatérhetsz életed egyik legkülönlegesebb napjára és emlékeit különleges módon őrizheted meg!  A boldogság, a mosolyok és a könnyek pillanatai, mind az esküvőd emlékeit formálják. De mi van, ha ezek a pillanatok egy varázslatos képben elevenednek meg, egy olyan fotómontázsban, ami csak rólad és a párodról szól?

Nem csak fotók, hanem érzelmek és emlékek ezek, amiket mi egyetlen lenyűgöző fotómontázsban örökítünk meg számodra.

RENDELÉS MENETE

  • Válaszd ki kedvenc fotóidat melyek az esküvőn vagy a kreatív fotózáson készültek.  Legalább két fényképre van szükségünk, de bátran küldj el többet, minél több fotó, annál biztosabb a tökéletes végeredmény. Legyen köztük legalább egy teljes alakos és egy közeli fotó is rólatok!
  • Küldd el a kiválasztott fotókat emailben az oldalon található email címre. Elfogadunk retusálatlan fotókat is, ugyanis a retusálást is vállaljuk.
  • Dönthetsz úgy, hogy az előre elkészített montázsok közül választasz, vagy kérhetsz egyedi fotómontázst/fantáziafotót is. Ha egyedi montázst szeretnél, kérjük, jelezd ezt az emailben. Az előre elkészített montázsokat találod lent a galériában.
  • Várj türelemmel, amíg egyedi fotódat elkészítjük! A fotómontázsok elkészítése általában 3-4 munkanapot vesz igénybe. Ezután jön a nyomtatott termék előkészítése, ami szintén 3-4 munkanapot igényel.
  • Válaszd ki előre a "termékek" fül alatt a nyomtatott termék méretét és ezt szintén küldd el nekünk a megrendelésed mellé, így már a kiválasztott méretre készítjük el a képet. 
    Méretet választok

Örömmel várjuk a képeidet, hogy együtt formálhassuk meg az emlékeidet!  Amennyiben további kérdéseid lennének, készséggel állunk rendelkezésedre.

Előre elkészített montázs a Ti fotóitokkal: 8000 Ft + nyomtatott termék

Egyedi fotómontázs/fantáziafotó: 12.800 Ft-tól + nyomtatott termék


Rendelek!

Ne csak képernyőn keresztül nézd!

Elkészült fotódat többféle nyomtatott formában is kérheted!A fotómontázs nem csak egy kép, hanem egy élmény! A legtöbbet akkor nyújtja, ha nyomtatott formában az otthonodban minden nap csodálhatod! 

Kérd fotómontázsodat: 
  • Prémium vászonra nyomtatva vászonkép formájában
  • Nyomtatott fotó formájában
  • Vagy ha a természetes anyagok és stílus híve vagy, Fotóblokk formájában


Megrendelem!