Egyedi ajándék a legfontosabb nőnek az életedben!

Egy saját fotókból összeállított vászonkép az anyukádnak vagy nagymamádnak a legjobb ajándék, hiszen ez a nap csak róluk szól, a legnagyobb hősökről!❤

Készítettünk 4 db fotómontázst nektek erre az alkalomra, így biztosan mindenki megtalálja a számára megfelelőt.

  • 2 db fotó kollázs:

-"Szeretlek Anya" felirattal, egyszerű, de annál többet mond (1 kép rólatok)

-"Köszönöm, hogy vagy" felirattal, mindenhova passzol, a legszebb emlékeiteket fogja egy csokorba (8 kép rólatok)

  • 2 db fotómontázs:
-"Legjobb Anya" felirattal, kivételes dekoráció ami csak rólatok szól (1 kép rólatok)

-Varázsold magatokat egy pipacsmezőre! - Ilyen biztos nem lesz másnak, ráadásul bármikor szuper élményt nyújt majd amikor később ránéztek otthonotokban. (2 kép rólatok)

A különleges alkalomra most óriási kedvezményeket is hoztunk nektek!
  •  Fotókollázs- 3000 Ft + az általad választott méretű vászonkép 
  • Fotómontázs- 6000 Ft + az általad választott méretű vászonkép

    Méretet választok


🎁EXTRA ajándék - 1 db LIMITÁLT fényképes SZÍV alakú FOTÓBLOKK(többször is felhelyezhető, natúr fa alapú öntapadós fali kép), amit már 2 db 30×45-ös; 40×40-es prémium vásárláskor ajándékba kaptok, ami külön nem kapható!

Használd a "CELLART" kuponkódot április. 28.-ig , ami 10% kedvezményre jogosít és plusz ajándék szív alakú Fotóblokkot kapsz mellé!

Ha extra ajándékos rendelést szeretnél leadni akkor a rendelésedet a www.premiumkepek.hu oldalon tudod leadni! Amennyiben egyedi méretű vászonképes rendelést szeretnél ajándék nélkül

A rendeléshez válaszd ki a számodra megfelelő terméket és a vászonkép méretét, majd küldj nekünk a választott termékednek megfelelő számú fotót rólatok emailben a [email protected] címre. -Figyelj, hogy a választott termékhez elegendő számú fotót küldj és a fotómontázsokhoz (pipacsmezős+virágos) lehetőleg ne selfiet ;) -


Rendelek!

Bevezető kedvezmény!

Március 15-től egészen március 31-ig 25% kedvezménnyel rendelhettek esküvői fotómontázst! 

Vagyis... 8.000 Ft helyett 6.000 Ft 1 db digitális formában átadott fotómontázs!

Válaszd ki kedvenc fotóidat melyek az esküvőn vagy a kreatív fotózáson készültek. Legalább két fényképre van szükségünk, de bátran küldj el többet, minél több fotó, annál biztosabb a tökéletes végeredmény. Legyen köztük legalább egy teljes alakos és egy közeli fotó is rólatok!

Küldd el a kiválasztott fotókat emailben az oldalon található email címre. Elfogadunk retusálatlan fotókat is, ugyanis a retusálást is vállaljuk.
A kedvezmény 03.15.-től 03.31.-ig tart!

Békés, boldog karácsonyt kívánunk mindenkinek!

Köszönjük az idei évet is, a sok bizalmat és a sok izgalmas megrendelést! 2024-ben találkozunk és továbbra is készítjük számotokra a különleges fantáziafotókat! 

2024-es megrendeléseket már január 2-től várjuk, nyomtatott termékeket viszont csak január 8-tól tudunk vállani! 

Lepd meg szeretteidet!

Vásárolj ajándékutalványt bármelyik szolgáltatásra és lepd meg szeretteidet egy igazán különleges egyedi ajándékkal! 

Ha Fantáziafotót ajándékoznál, de nem vagy benne biztos, hogy az ajándékozott milyen témát választana magának, vásárolj neki ajándékutalványt, így biztosan nem lősz mellé! 

Ajándékutalvány bármelyik szolgáltatásra vásárolható, legyen szó Fantáziafotóról fotózással egybekötve, vagy Fantáziafotóról saját fotóval.


Megrendelem